Liity jäseneksi

UUSIEN JÄSENTEN ETU VUONNA 2013

Liiton yhteistyö Tallink–Silja Oy:n kanssa jatkuu tiiviinä myös vuonna 2013. Osana yhteistyötä jatkuu myös liiton uusille jäsenille annettava risteilylahjakortti. Varustamo antaa kaikille vuonna 2013 liittyville uusille jäsenille risteilymatkalahjakortin, joka oikeuttaa koko C-A -luokan hyttiin Päivä Tukholmassa -risteilyllä välillä Helsinki – Tukholma – Helsinki (Silja Symphony tai Silja Serenade). Vaihtoehtoisesti lahjakortin voi käyttää koko hyttiin reitillä Turku – Tukholma – Turku (Silja Baltic Princess 23 tunnin risteily).  

Risteilylle lähtevät maksavat matkastaan ainoastaan matkustaja- ja mahdollisen palvelumaksun hinnan. Annettavan edun arvo on hyttiluokasta riippuen noin 200 euroa / hytti. 

Lahjakortin saa jäsenmaksunsa jo maksanut uusi jäsen. EKL:n yhdistyksiin postitetaan liiton toimistolta lahjakortteja kahdessa erässä. 

- Ensimmäisessä erässä postitetaan niin monta lahjakorttia kuin yhdistyksellä on uusia maksaneita jäseniä 30.4.2013. Tämä lahjakortti on voimassa sunnuntai - torstai -lähdöillä 8.8.2013–31.3.2014.

- Toisessa erässä postitetaan niin monta lahjakorttia kuin yhdistykselle on tullut uusia maksaneita jäseniä välillä 1.5.2013 - 30.11.2013. Tämä lahjakortti on voimassa 1.1.–20.6.2014.

Yhdistykset välittävät lahjakortit uusille jäsenilleen, niitä ei voi tilata liitosta.

Liittymislomake

Tällä lomakkeella voit liittyä EKL:n Lohikosken Eläkkeensaajat ry:n jäseneksi

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

 

Tietoa jäseneksi liittyvälle:

Tätä kaikkea tarjoaa EKL:n Yhdistyksen jäsenyys:

Työelämässä toimessasi valvoit etujasi ammattiyhdistyksen kautta. Eläkkeellä ollessasi edunvalvojasi on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry.

Omassa eläkkeensaajayhdistyksessäsi tapaat tuttuja ja saat uusia ystäviä. Saat myös ajankohtaista tietoa etuuksistasi ja voit osallistua monenlaiseen harrastustoimintaan: retkille, matkoille, tapahtumiin, erilaisille kursseille ja eri lajien kilpailuihin. Yksinäisyys ja turvattomuuden tunne on pyyhkäisty pois!

Liittyessäsi EKL:n jäseneksi pääset osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Saat esimerkiksi 50 prosentin alennuksen liiton lomakotien  täysihoitohinnoista ja Suomen ainoan eläkkeensaajien oman matkatoimistonYkkösmatkojen palvelut. Lisäksi saat majoitusalennuksen kotimaan SRM-hostelleissa sekä mahdollisuuden hankkia ulkomailla tarvittava Kansainvälinen hostellikortti alennettuun hintaan.

Jäsenmaksu

Lohikosken eläkkeensaajien jäsenmaksu on 12 euroa vuodessa.

Eläkkeensaaja-lehti

Jokainen jäsenmaksunsa suorittanut saa vuosittain maksutta Eläkkeensaaja-lehden seitsemän numeroa, vuoden viimeinen on joulun tuhti lukupaketti.

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkkeisiin, edunvalvontaan ja yhdistysten toimintaan liittyvissä asioissa. Lehdessä julkaistaan myös henkilöhaastatteluja ja lehden kulloiseenkin teemaan keskittyviä asia-artikkeleita.

 

 

 

EKL:n jäsenenä saat myös Otavamedian kustantaman Viva-lehden puoleen hintaan. Etu koskee uusia tilauksia. Jos olet jo entuudestaan Vivan tilaaja, etu astuu voimaan seuraavan tilauskauden alussa ilmoittamalla Eläkkeensaaja-lehden tilaajanumerosi Otavamediaan (numero löytyy jäsenlehden kannesta).Tilauslomakkeelle pääset suoraan tästä.

Tervetuloa mukaan eläkkeensaajien iloiseen joukkoon!

Eläkkeensaaja-lehti pitää sinut ajan tasalla eläkeasioista, edunvalvonnasta sekä liiton ja sen yhdistysten
harraste- ja kulttuuritoiminnasta.

EKL ry on maan toiseksi suurin valtakunnallinen eläkkeensaajajärjestö, jolla on 50 toimintavuoden kokemuksella merkittävää yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja lähes 80 000 jäsentä. EKL nostaa aktiivisesti esille eläkkeensaajan arkea koskevia epäkohtia, joita ovat mm. terveyspalvelujen taso ja saatavuus, eläkeikäisen verotus ja eläkeindeksiin vaikuttavat asiat.

Alueellisesti toimivia yhdistyksiä EKL:lla on reilut 350, joista varmasti löydät asuinpaikkaasi lähellä toimivan yhteisön.

Eläkkeensaajien Keskusliitto järjestää jäsenilleen monipuolista kurssitoimintaa mm. tanssi-, liikunta-, musiikki-, kädentaito- ja elämäntaitokursseja.

Paikallisissa yhdistyksissä toiminta on usein jokaviikkoista ja monipuolista.

Tule mukaan toimintaan!